Charlotte Sartori

Charlotte Sartori

Tel: + 32 2 513 91 86
Mobile +32 492 08 50 26
cs@lambrechtlaw.be

Charlotte Sartori heeft haar batchelor's diploma in de rechten gehaald aan de Université Saint-Louis Bruxelles (drietalig programma) en haar master diploma in de rechten aan de Université Catholique de Louvain (UCL).

Tijdens haar master heeft zij een semester doorgebracht aan de universiteit van Bologna in Italië en heeft zij haar thesis gewijd aan de problematiek van de restitutie van cultuurgoederen. Zij heeft tevens cursussen gevolgd aan de Université de Genève in het domein van de bescherming van het cultureel erfgoed.

Charlotte is haar stage begonnen aan de balie van Brussel in het departement Geschillen (Litige) van het Benelux-kantoor NautaDutilh, tussen 2014 en 2016. Sedert 2015 is zij onderwijs- en onderzoeksassistente in het departement internationaal en Europees recht van de UCL, waar zij hoofdzakelijk les geeft over internationaal privaatrecht. Zij heeft ook aan verschillende publicaties deelgenomen met betrekking tot de internationale bevoegdheid van rechtbanken in internationale geschillen.

Op persoonlijk vlak heeft Charlotte zich geëngageerd in verschillende artistieke en muzikale projecten (culturele uitwisselingen, pianiste bij een orkest).

Verklaring over cookies