Zacharias Mawick

Zacharias Mawick

Tel: + 32 2 513 91 86
Mobile +49 176 38636101
zm@lambrechtlaw.be

Zacharias Mawick behaalde zijn Eerste Staatsexamen in de Rechten in Berlijn en zijn Diploma in de rechten aan de Humboldt Universiteit te Berlijn in 2015. Hetzelfde jaar startte hij zijn studies in Europese kunstgeschiedenis, Oost-Aziatische kunstgeschiedenis en Spaans. Hij zal zijn studies voltooien aan de Universiteit van Heidelberg in 2018.

Tijdens zijn studies aan de Westfaalse Wilhelms-Universiteit van Münster, de Universiteit van Barcelona en de Humboldt Universiteit te Berlijn legde Zacharias zich voornamelijk toe op internationaal privaatrecht en vergelijkend recht, intellectuele eigendom en in toenemende mate in kunstrecht. Hij nam deel aan een tweetalig programma (Duits-Spaans) te Münster and gaf in beide talen lezingen in Berlijn en Barcelona over auteursrecht en de bescherming van cultureel erfgoed.

Zacharias is rechtsreferendaris (Rechtsreferendar) aan het Provinciaals Hof van Mosbach (Duitsland) en is sinds recent zijn Tweede Staatsexamen in de Rechten aan het voorbereiden. Hij liep stage bij het Duits-Spaans advocatenkantoor MMMM abogados in Barcelona, bij het in kunstrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Kemle Rechtsanwälte in Heidelberg en bij de Arrondissementsoverheid (Landratsamt) van Mosbach.

Zacharias is lid van de European Law Students Association en van het Institut für Kunst und Recht.

Verklaring over cookies