Kunst- en cultureel erfgoedrecht - Algemeen

Onze bijdrage "Art Law: Belgium" aan Lexology In-Depth(*): Art Law - Edition 4(**) is nu beschikbaar via de In-Depth sectie van het Lexology platform via de volgende link:

https://www.lexology.com/indepth/art-law/belgium

Onze inhoud is interactief en doorzoekbaar met behulp van Lexology's Boolean search, granulaire onderzoek hubs en AI-gestuurde zoekfunctie.  

 

(*) In-Depth (voorheen The Law Reviews) biedt analyses van wereldwijde juridische kwesties en hun commerciële implicaties, geschreven door thought leaders bij 's werelds beste advocatenkantoren. De redacteuren van In-Depth zijn internationaal gerenommeerde specialisten in belangrijke rechtsgebieden en industrieën, terwijl hun netwerk van praktijkmensen meer dan 1.200 advocatenkantoren omvat die meer dan 80 rechtsgebieden bestrijken. Door deze experts samen te brengen, fungeert In-Depth als een essentieel informatiehulpmiddel dat bedrijfsjuristen, overheden en corporate officers helpt over hun eigen grenzen heen te kijken en strategische oplossingen in buitenlandse rechtsgebieden te verkennen.

(**) Art Law

Redactie: Lawrence M Kaye and Howard N Spiegler

Kaye Spiegler PLLC

In-Depth: Art Law (voorheen The Art Law Review) is een uniek wereldwijd overzicht van dit dynamische en groeiende gebied van juridische expertise. Met een focus op recente trends en ontwikkelingen in de belangrijkste rechtsgebieden wereldwijd, onderzoekt het een breed scala aan onderwerpen, waaronder geschillen over kunst; vervalsingen, namaak en authenticatie; kunsttransacties; rechten van kunstenaars; trusts en stichtingen; en nog veel meer.

Verklaring over cookies