What's on

Ons artikel "Breaking New Ground in Belgium: How Legal Tradition Handles Treasure-Finds and Proposed Reforms" is verschenen in het nieuwste nummer van Art Antiquity and Law. Bestellen via deze link: Institute of Art and Law. Een kortere versie ervan staat op de website van CollectionsLegal.

What's on -

Newsflash

Lambrecht Law Office is nu lid van Collections Legal, een groepering van onafhankelijke, senior juridische adviseurs voor verzamelaars, instellingen, de markt, kunstenaars en hun nalatenschappen. Al onze leden leggen zich toe op de beeldende kunsten en ander cultureel erfgoed, van antiek tot hedendaags (www.collectionslegal.art).

Meer info
Newsflash -

Lambrecht Law Office

Lambrecht Law Office, dat in 2010 zijn deuren geopend heeft, is een niche advocatenkantoor dat zich toelegt op kunst en cultureel erfgoed en investeringen (privé en institutioneel).

Het kantoor kan rekenen op de jarenlange ervaring van haar zaakvoerder en vennoot, Lucie Lambrecht, en op een wijd netwerk van gespecialiseerde advocaten in de relevante materies.

Lambrecht Law Office - Lambrecht Law Office

Expertise

Lambrecht Law Office is een gespecialiseerd advocatenkantoor en focust in hoofdzaak op twee praktijkgebieden: kunst en cultureel erfgoed, en bedrijfs- en privé-investeringen.

Meer info
Expertise -

Publicaties

De advocaten bij Lambrecht Law Office delen hun expertise en knowhow via verschillende juridische platforms en via gespecialiseerde juridische publicaties met betrekking tot uitgelezen topics.

Meer info
Publicaties - Publicaties

Lambrecht Law Office

Lambrecht Law Office adviseert de overheid, veilinghuizen, kunstgaleries, kunsthandelaars, musea, private collecties en non-profit instellingen met betrekking tot diverse kunst- en cultureel erfgoedmateries. Lambrecht Law Office adviseert ook bedrijven en privé-cliënteel in alle aspecten van hun investeringen. Met de internationale achtergrond van Lucie Lambrecht in bank-, financieel en vennootschapsrecht in twee van de grootste mondiale advocatenkantoren, kan Lambrecht Law Office garant staan voor een unieke, pragmatische en uiterst kwaliteitsvolle juridische dienstverlening aan haar cliënteel.

De werktalen van Lambrecht Law Office zijn het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Lees zorgvuldig de Juridische mededelingen vooraleer u de andere pagina’s van deze website bezoekt.

Verklaring over cookies